OMC - Remy

Ons Meetingcenter Remy

Welkom op de historische Remysite te Wijgmaal. Met drie grote feestzalen biedt Ons Meeting Center u vele mogelijkheden voor uw evenement. Wij verzorgen uw evenement van zaalopstelling tot catering, maar geven u de vrijheid ook zelf aankleding en een cateraar aan te leveren. Dankzij de verschillende opstellingsmogelijkheden en de professionele multimedia-apparatuur zullen deze zalen zeker voldoen aan uw professionele eisen.


Niet enkel onze full service, maar ook onze bereikbaarheid is een pluspunt. Zowel met openbaar vervoer als met de wagen is de Remysite eenvoudig te bereiken. Ons Meeting Center Remy ligt vlak naast het station en biedt tot 170 gratis parkingplaatsen.

  • Remylaan 4b, 3018 Wijgmaal, Leuven
  • 016/24.49.40 of 0473/76.26.56 - kjanssens@ons.be

Plejade

Deze grootste zaal is perfect geschikt voor feesten met grote groepen. Huwelijken of reünies komen zo tot hun recht. De grote ramen langs weerszijde van de zaal geven een mooie lichtinval en uitzicht op de tuin. Het materiaal van de vloer is uitstekend als danszaal. Plejaden heeft een maximumcapaciteit tot 250 personen.

Opstelling

Theateropstelling 250 personen
Vierkantopstelling 40 personen
U-opstelling 30 personen
Klasopstelling (2pers/tafel) 40 personen
Blokopstelling (8pers/tafel) 80 personen
Receptie 200 personen

Foyer

In de Foyer kan u terecht voor al uw familiefeesten of recepties. De zaal heeft uitzicht op de tuin en biedt toegang tot het terras. Zo kan u op zonnige dagen genieten van een buiten-receptie of BBQ. Een beamer plus projectiescherm en een professionele geluidsinstallatie staan ter uwer beschikking. Foyer biedt een capaciteit tot 96 personen.

Opstelling

Theateropstelling 100 personen
Vierkantopstelling 30 personen
U-opstelling 40 personen
Klasopstelling (2pers/tafel) 60 personen
Blokopstelling (8pers/tafel) 96 personen
Receptie 150 personen

Electra

Electra leent zich perfect tot feestlocatie voor een kleiner publiek. Deze gezellige zaal geeft toegang tot het terras en de tuin. Bovendien sluit Electra aan op de industriële keuken, handig voor uw cateraar. De maximumcapaciteit van Electra is 30 personen.

Opstelling

Theateropstelling 50 personen
Vierkantopstelling 30 personen
U-opstelling 30 personen
Klasopstelling (2pers/tafel) 40 personen
Blokopstelling (8pers/tafel) 48 personen
Receptie 50 personen

Keuken

De industriële keuken wordt apart verhuurd voor opleidingen of workshops, maar kan ook in combinatie met één of meerder zalen gehuurd worden. Een extra troef wanneer u werkt met eigen catering tijdens uw feest. Servies en bestek is bovendien inbegrepen in de huurprijs.


Combinatie

Ons Meeting Center biedt de mogelijkheid één of meerdere feestzalen met elkaar te verbinden. De houten wand tussen de zalen kan geopend worden, zodat u over één grote ruimte beschikt van maar liefst 656.8 m². Ideaal voor grote evenementen. Combinatie van Plejaden en Foyer biedt grotere groepen de mogelijkheid om zowel diner- als lunchruimte op te stellen. Daarnaast is ook de combinatie van zaal en keuken mogelijk.

Zaal overzicht:

Opstelling

Zaal Capaciteit
Plejaden 250 personen
Foyer 150 personen
Electra
50 personen
Plejaden + Foyer
400 personen
Plejaden + Foyer + Electra
450 personen
Keuken ( zonder zaal )
20 personen

Opstelling

Zaal Capaciteit
Almathea 24 personen
Corona 16 personen
Aphrodite
20 personen


Foto Galerij